Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament de Sant Quirze presentarà dijous 3 de juny vuit projectes d'inversió a les empreses locals

Les actuacions, emmarcades en el Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), comporten una inversió de 1.575.415 euros


L'Ajuntament de Sant Quirze presentarà dijous 3 de juny vuit projectes d'inversió a les empreses locals

 L'Ajuntament de Sant Quirze presentarà el proper dijous 3 de juny tots els projectes aprovats en el marc del Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) als empresaris locals.
Els projectes, que principalment se centren en la millora de l'eficiència energètica, la millora d'equipaments esportius, socials  i educatius i les actuacions en matèria de mobilitat sostenible, comporten una inversió de 1.575.415 euros.
L'objectiu d'aquesta trobada, segons que ha manifestat el regidor del PGI, Jordi Vidal, "és apropar al món empresarial els diferents projectes i donar la oportunitat a les empreses de presentar propostes i resoldre dubtes relacionats amb el procés de licitació de les obres".

En la mateixa línia, el primer tinent d'Alcaldia, Antoni Rebolleda, ha manifestat la importància d'aquestes noves actuacions "donat que són una nova oportunitat no només d'ocupació sinó també per a millorar aspectes relacionats amb la sostenibilitat i l'eficàcia del nostre entorn". En la mateixa línia, l'alcaldessa, Montserrat Mundi, ha convidat les empreses a participar a la trobada "i a aportar als projectes el millor perquè siguin eficaços i en benefici de tota la ciutadania. Pensem que la sostenibilitat és un element clau en els moments de dificultats que vivim, doncs la importància de l'estalvi energètic és essencial i prioritari".

PROJECTES:
-
Actuacions de millora de l'eficiència energètica en l'enllumenat públic - 440.000 €
-Adequació del gimnàs municipal i ventilacions dels vestidors de la piscina municipal de Can Casablanques - 445.000 €
-Millora de l’eficiència energètica de la biblioteca -  60.000 €
-Millores a l’edifici dels vestidors de la piscina municipal de Les Fonts -100.416
-Reparació del col•lector de Can Pallàs - 100.000 €
-Millores als centres escolars - 140.000 €
-Millores al casal d'avis - 40.000
-Actuacions per la mobilitat sostenible entre el parc de Can Feliu i l'estació de ferrocarrils - 250.000 €

En aquesta sessió pública s'informarà a totes les empreses interessades sobre els procediments de contractació de les obres. L’objectiu és que totes les empreses que ho desitgin puguin ser convidades a la licitació.
 
Les persones i empreses interessades, poden fer arribar un correu a  enviant un correu electrònic a empresa@santquirzevalles.cat, indicant el nom de l'empresa, adreça, telèfon de contacte i nom i cognoms de la persona que assistirà a la sessió.
L'acte tindrà lloc a les 18 hores, el dia 3 de juny, a l'edifici de la Patronal.