Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Prop de 600 persones participaran a la Cursa Nocturna de Mussols 2012 a Sant Quirze del Vallès

La cita esportiva forma enguany part de la Challenge Catalana de Curses Nocturnes i tindrà lloc el proper dissabte 24 de març


Prop de 600 persones participaran a la Cursa Nocturna de Mussols 2012 a Sant Quirze del Vallès

 Queden només 4 dies per una de les dates més destacades del calendari esportiu de Sant Quirze del Vallès: la Cursa Nocturna dels Mussols. La resposta participativa ha tornat a ser positiva, amb 588 persones inscrites i les inscripcions tancades des de fa ja dues setmanes.

La cursa obre i forma part enguany de la Challenge Catalana de Curses Nocturnes de Muntanya-Gran Premi Petzl, certamen que es completa amb  la cursa Ànimes del Purgatori d'Aiguafreda el proper 9 de juny i el Burriac Atac de Vilassar de Mar, prevista pel proper 8 de setembre.
La Cursa Nocturna dels Mussols ja s'ha consolidat com un referent d'inici de la temporada de curses de muntanya a Catalunya. En aquesta quarta edició s'han inscrit 131 persones a les categories infantil A i B, cadet i júnior i 457 persones a la cursa d'adults.
Cadascuna de les categories podran optar a un recorregut específic, essent el recorregut més llarg, amb 12 km,  per la categoria d'adults. El recorregut llarg transcorre per corriols de la serra dels Galliners i presenta 700 metres de desnivell acumulat. Els corredors i corredores, abans d'arribar a la meta hauran de baixar per un fort pendent que genera una fantàstica panoràmica de llums des de Sant Quirze.
Pel que fa als horaris de les curses, l'organització lliurarà els dorsals a partir de les 17.45 hores del mateix dissabte 24 de març. Les curses infantils, cadets i júniors començaran a les 18 hores i la d'adults, a les 19.30 hores. El lloc de sortida és el Poliesportiu de l'escola Púrificació Salas Xandri (av Arraona s/n). Tot el circuït estarà marcat amb cinta de plàstic, cinta de plàstic retroreflectant i balises de llum.
Participació destacada
Aquesta quarta edició de la Cursa dels Mussols tornarà a tenir corredors i corredores de renom i guanyadores d'anteriors edicions, com és el cas de la primera i segona classificades l'any 2011, Mònica Ardid i Anna Cos. En la categoria masculina, han confirmat també la seva participació el guanyador de l'any passat, Carles López, i el segon classificat, Jaume Folguera.
Aquesta iniciativa està organitzada conjuntament pel Club Excursionista del Vallès i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb l'esponsorització principal de Petzl i Lafuma.
Podeu accedir a més informació sobre la Challenge  fent clic en el següent enllaç: www.cursadelsmussols.cat