Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'única parella de dones il·lusionistes de l'estat presenta aquest divendres el seu espectacle a Sant Quirze

L'activitat, promoguda des de l'Espai Canya Jove, s'emmarca en el programa mes de març, mes de les dones


L'única parella de dones il·lusionistes de l'estat presenta aquest divendres el seu espectacle a Sant Quirze

 Les germanes Carmen i Begoña Pareja poc s'esperaven el que els passaria després de veure un espectacle de màgia del Mag Lari. L'una, estudiava fotografia professional i l'altra volia ser professora, però tot va canviar quan van quedar impactades pel món de l'il·lusionisme. 

Tant és així que mesos després d'aquesta primera experiència amb la màgia professional, van començar a preparar el seu primer espectacle 1,2...chas!, al que li van seguir Imagina2, Petites promeses i La vaca. Un treball que els ha donat reconeixement públic amb dos grans premis importants: el Segon premi del concurs Nous Talents 2010 del X Memorial Li-Chang de Badalona i el premi al millor espectacle de la fira de la màgia de Montgai Màgic 2010.
Si voleu gaudir del que aquestes dues joves promeses de la màgia volen compartir amb el públic, podeu apropar-vos a la Patronal aquest divendres 23 de març a les 22 hores. L'espectacle és la proposta de la Nit Jove de març promoguda per l'Espai Canya Jove, és gratuït i té un aforament limitat. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 937227444 o enviar un correu a espaicanyajove@santquirzevalles.cat