Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El Carnet Jove obre les sol·licituds a dotze beques per promoure la inserció al món professional

Els joves seleccionats col·laboraran amb empreses de referència en el món de les tecnologies, l'enginyeria i la comunicació amb beques de 5.000 euros


El Carnet Jove obre les sol·licituds a dotze beques per promoure la inserció al món professional

 L'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família  de la Generalitat de Catalunya ha obert el període de sol·licituds a un total de 12 Beques Carnet Jove, que tenen l'objectiu de promoure i fomentar l'accés de joves al món professional.

La convocatòria és oberta als titulars del Carnet Jove, que tenen entre 14 i 29 anys, i les persones seleccionades obtindran una beca de 5.000€ que els permetrà col·laborar amb una empresa de referència dels sectors de la informàtica, l'enginyeria i la comunicació per un termini d'un any.
La gran novetat d'aquesta edició del Programa Beques Carnet Jove és la incorporació de set noves beques a les cinc ja existents, fet que representa el major impuls en la història de la iniciativa. L'ampliació ha estat possible gràcies a l'acord amb l'empresa informàtica eyeOS, Grup AGBAR i TV3. Entre les novetats, també destaca la millora en la beca de fotografia, que comptarà amb la col·laboració de La Vanguardia. 
 Els joves interessats a accedir a les diferents beques poden fer la seva sol·licitud a partir del 20 de març (excepte per a les de ràdio, còmic i enginyeria, per a les quals ho podran fer a partir del 2 d’abril) i fins al 30 d’abril, el 31 de maig, el 28 de juny o el 16 de juliol, segons el cas.
 Les sol·licituds s’hauran d’acompanyar de projectes i treballs que els joves aspirants hagin desenvolupat anteriorment en la modalitat de beca a la qual opten i, en d’altres casos, amb una presentació de les seves aptituds i capacitats mitjançant un projecte.
Es poden demanar beques relacionades amb el món del disseny, les lletres, la fotografia, la informàtica, el grafisme, la caracterització, la infografia, el muntatge musical i el vestuari. Podeu veure el detall de cadascuna d'elles en el següent enllaç: Beques Carnet Jove 2012