Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Nou curs de Marxa Nòrdica a càrrec del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès

L'activitat es farà els propers 14 i 21 d'abril per espais naturals del municipi i té les places limitades


Nou curs de Marxa Nòrdica a càrrec del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès

 El Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès torna a organitzar una nova edició del curs de Marxa Nòrdica, un esport que consiteix en caminar i fer diferents exercicis físics amb uns bastons especialment dissenyats per aquesta activitat.

Aquesta pràctica ofereix una manera senzilla, natural i molt eficaç de milorar la condició física i tonificar la musculatura, independentment de l'edat, el sexe i la preparació física. A més, cal destacar que aquest esport és relaxant i assequible, i si s'utilitza correctament la tècnica el Nordic Walking treballa sobre el 90% de la musculatura corporal, sense carregar de forma excessiva les articulacions amb tots els beneficis que representa per completar una bona forma física, i sentir-se bé i segur amb sí mateix. El consum de calories quan es practica aquest esport incrementa el consum de calories fins un 45% i augmenta lleugerament la freqüència cardíaca, per tant és un excel·lent i molt saludable exercici cardiovascular.
Aquest curs té un total de 15 places i un preu de 45 euros per als socis del CESQV i de 55 per a les persones que no siguin sòcies d'aquesta entitat. Tindrà una durada de 8 hores dividides en 2 sessions, els dies 14 i 21 d'abril. Els i les participants rebran de regal un parell de bastons especials de Marxa Nòrdica. 
El curs es presentarà públicament el dia 12 d'abril de 19 a 20 hores al local del CESQV, al carrer Bages local 11E. Per a més informació podeu trucar al 937212489 o entrar al web de l'entitat www.cesqv.com