Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès signa un conveni de col•laboració amb Càritas Parròquia de Sant Quirze

L'acord preveu que Càritas promogui, difongui i implanti el projecte de Banc d'Aliments Municipal


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès signa un conveni de col•laboració amb Càritas Parròquia de Sant Quirze

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha signat avui avui un conveni amb Càritas Parròquia de Sant Quirze amb l’objectiu de regular la col•laboració entre la Regidoria de Benestar Social i Càritas per a la promoció, difusió i implantació del projecte Banc d’Aliments Municipal.

Aquest servei consisteix a oferir ajut a les persones i/o famílies derivades des de Benestar Social, després d’haver passat un procés de valoració del seu cas, per tal de cobrir una necessitat bàsica com és l’alimentació. D’aquesta manera s’aconsegueix prevenir situacions d’exclusió social tot executant un pla de treball individualitzat.
L’acord estableix, entre altres compromisos, que l’Ajuntament delega la gestió del projecte a Càritas, i que aquest inclou tres línies d’actuació: els aliments proporcionats per l’hipermercat Alcampo, els excedents de la CEE i els ajuts d’aliments que realitza la Unitat de Benestar social per a aquelles persones amb dificultats sòcio-econòmiques.
Per la seva part, Càritas Parroquia Sant Quirze assumeix destinar al Banc d’Aliments aquells que la Parròquia recull a la Fundació Banc d’Aliments i recaptes extraordinaris, així com lliurar una memòria justificativa de manera periòdica. La subvenció econòmica per part de l’Ajuntament es distribuirà en quatre trimestres.
El conveni l’han signat avui l’alcaldessa, Montserrat Mundi i Mas, acompanyada per la regidora de Benestar Social, Míriam Casaramona, i el Mossèn Joaquim Meseguer.