Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Prop de 90 dones participen a la sortida al teatre des de Sant Quirze

L'obra Delicades, de la companyia T de Teatre, ha estat enguany l'espectacle escollit


Prop de 90 dones participen a la sortida al teatre des de Sant Quirze

L'obra de teatre Delicades ha estat enguany l'escollida per la sortida que organitza el Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Quirze. Un total de 88 dones han participat en aquesta iniciativa que pretén ser un punt de trobada al voltant d'un espectacle destacat de la cartellera teatral de Barcelona.

Les participants van desplaçar-se a la ciutat comtal amb autocar i van poder gaudir d'un dels muntatges amb més èxit de la companyia T de Teatre.
Aquesta activitat està emmarcada en el programa Mes de març, mes de les dones, tot un conjunt d'activitats organitzades al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, que ha comptat amb diverses xerrades, conferències i tallers a l'entorn de la igualtat i el gènere.
El programa continua avui amb una xerrada titulada Aprimar-se guanyant salut a càrrec de la nutricionista Anna Gispert, que tindrà lloc al CC Torre Julià a partir de les 19.30 hores. També avui, el programa proposa l'espectacle de màgia a càrrec de Las niñas del mago, a partir de les 22 hores a la Patronal.
Les activitats culminaran dijous 12 d'abril amb el lliurament del Premi Dona de Sant Quirze, a les 19.30 hores al Casal d'Avis.