Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Mònica Ardid i Jordi Garcia guanyen la Cursa Nocturna dels Mussols a Sant Quirze

La convocatòria, primera prova de la Challenge Catalana de Curses Nocturnes de Muntanya, aplega 600 corredors i corredores


Mònica Ardid i Jordi Garcia guanyen la Cursa Nocturna dels Mussols a Sant Quirze

 Èxit total de la nova edició de la Cursa Nocturna dels Mussols celebrada aquest dissabte 24 de març a Sant Quirze del Vallès. La cita esportiva, que enguany constitueix la primera prova de la la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes-Gran Premi Petzl, va aplegar un total de 600 corredors i corredores de les categories adulta i infantil.
La nit va ser esplèndida i amb una temperatura molt agradable per córrer, els participants van poder gaudir de la cursa, de l’ambient màgic i de l’espectacle visual que representa veure des dels punts més elevats de la Serra de Galliners tota la comarca il•luminada per les ciutats del Vallès Occidental.
Mònica Ardid, excampiona d'Espanya i guanyadora de les dues darreres edicions va tornar a fer-se amb el podi de la cursa femenina, amb un temps de 54 minuts i 19 segons, seguida de Teresa Forn (59:04) i Dolors Morcillo (1:00:19). Pel que fa a la cursa masculina, Jordi Garcia va situar-se en primera posició amb un temps de 44:57, seguit molt de prop per Javi Delgado, amb 45:31 i Roman Kessler, amb 49:30 minuts.
La Challenge Catalana de Curses Nocturnes tindrà continuïtat el proper 9 de juny amb la celebració a Aiguafreda de la segona edició de la cursa nocturna de les Ànimes del Purgatori i que finalitzarà al mes de setembre amb la celebració de la Burriac Atac a Vilassar de Mar.
La cursa ha estat organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès, amb la col•laboració de l’Ajuntament de la població, de PETZL i de LAFUMA, entre altres col•laboradors.
Podeu veure tots els resultats de la cursa en els següent enllaç: www.cursadelsmussols.cat