Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Es constitueix el grup de treball de Festa Major

Aquest grup neix amb la voluntat de ser una eina transversal de participació, consulta, assessorament i debat per tot allò que fa referència a la Festa Major


Es constitueix el grup de treball de Festa Major

El passat dilluns 26 de març va tenir lloc la primera reunió del grup de treball de Festa Major. Aquest grup neix amb la voluntat de ser una eina transversal de participació, consulta, assessorament i debat per tot allò que fa referència a la Festa Major. El grup s’ha creat per iniciativa de l’Ajuntament de Sant Quirze per tal que els diferents agents socials del poble s’impliquin per fer de la Festa Major una Festa de tothom i per a tothom. Les funcions i tasques del grup de treball de Festa Major són informar, assessorar i debatre les iniciatives municipals pròpies d’aquest àmbit; formular propostes i suggeriments per la programació i realització d’activitats per a la Festa Major; potenciar la participació del veïnat i d’entitats del municipi a través de les seves propostes.; i col•laborar amb l’Ajuntament en l’organització dels actes promoguts per la Festa Major així com en aspectes d’informació i conscienciació dels veïns i veïnes participants, entre altres.

Aquest grup està format per 25 persones: la regidora de cultura, Mercè Vallès, 1 regidor/a de cada grup municipal, 17 representants de les diferents entitats legalment reconegudes i els tècnics de participació ciutadana, cultura i joventut. 
Durant la setmana anterior es van produir tres trobades en què es van citar totes les entitats del poble per explicar-los el projecte i que escollissin entre els i les assistents els seus propis representants.
En la primera trobada, celebrada a la Casa de Cultura Vila-Puig, es va definir el calendari de treball, es va analitzar la Festa Major 2011 per tal de proposar millores en la programació i en el desenvolupament dels diferents actes i es van comentar les diferents propostes que van aportar diferents veïns i veïnes a través de l’enquesta que es va dur a terme a través del web municipal, www.santquirzevalles.cat, sobre la Festa Major. 
La propera trobada se celebrarà el proper dilluns 16 d’abril per ja elaborar una proposta de programació per a la Festa Major d’enguany.