Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Informació sobre els serveis mínims a l'Ajuntament de Sant Quirze i als transports per la vaga general convocada per demà 29 de març

Amb motiu de la vaga general convocada per demà 29 de març, detallem els serveis mínims fixats a l'Ajuntament de Sant Quirze i a les diferents línies de transport urbà i interurbà:


Informació sobre els serveis mínims a l'Ajuntament de Sant Quirze i als transports per la vaga general convocada per demà 29 de març

Serveis Mínims Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
a) Registre amb 1 efectiu
b) Atenció i informació ciutadana amb 1 efectiu (només pel matí)
c) Gestió tributària amb 1 efectiu
d) Caixa amb 1 efectiu
e) Servei de retén de la Brigada d’Obres amb disponibilitat per a ser localitzats a requeriment de l’Ajuntament
f) Servei de control d’accés i telefonia dels centres docents amb 1 efectiu (sempre que correspongui a personal de la plantilla)
Pel que fa als transports públics:

Autobusos
Sarbús ha informat de les afectacions a la línia d'autobusos B8 (Sant Quirze-Terrassa-Les Fonts-Rubí-Sant Cugat) així com la línia de servei nocturn.Faran els següents serveis mínims:
Sortides des de Sant Quirze: 6.30, 8.00, 17.00, 18.30 i 20 h
Sortides des de Sant Cugat: 6.30, 8.00, 17.00, 18.30 i 20.00 h
Serveis nocturns:
La nit del 28 al 29 de març no hi haurà servei nocturn. La nit del 29 al 30 de març, es restablirà l'horari normal a partir de les 00.00 del dia 30.
Pel que fa a la companyia TUS (Transports Urbans de Sabadell), la línia L-12 seguirà els serveis mínims marcats per l'ordre EMO/69/2012 del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.
Aquests serveis mínims són de un terç del servei habitual, i garanteixen almenys un desplaçament complert d'anada i tornada durant les franges horàries que van de les 6,30 a les 9,30 hores i de 17 a 21 hores.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. 
Pel que fa als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, podeu consultar els horaris de la línia Barcelona-Vallès en el següent document adjunt: Horaris línia Barcelona-Vallès