Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze impulsa la cultura emprenedora entre els més joves

El Servei d'Atenció a les persones emprenedores amb la col.laboració del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo) ha organitzat un seminari sobre cultura emprenedora a l'IES de Sant Quirze.


Sant Quirze impulsa la cultura emprenedora entre els més joves

El seminari ha consistit en fer un joc de simulació que permet potenciar les habilitats emprenedores i la capacitat de generar idees innovadores entre els més joves, desenvolupant un projecte empresarial des del seu inici fins al moment de la constitució legal de l'empresa.

L'activitat anava adreçada a joves estudiants de secundària per conscienciar-los de la importància que té  la creació d'empreses competitives pel desenvolupament econòmic i social del pais. En aquest sentit la tinent d'alcalde de l'Àrea d'Economia, Indústria, Comerç i Promoció de la Ciutat,  Àngels Ponsa ha destacat que "resulta vital començar a fer pedagogia entre els joves de temes tan cabdals com són la innovació, la cultura de l'esforç, la mentalitat empresarial, la formació i el talent"

El seminari també ha donat a conèixer els avantatges i els inconvenients de l'autoocupació com a via de superació personal i professional.