Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La prova ACTIC es podrà fer a Sant Quirze dos dies a la setmana

El CDE Masia de Can Barra és el centre col•laborador des d’on es pot fer aquesta prova que acredita les competències en tecnologies de la informació


La prova ACTIC es podrà fer a Sant Quirze dos dies a la setmana

 El certificat acreditatiu en competències en tecnologies de la informació (ACTIC) de la Generalitat de Catalunya es podrà fer a Sant Quirze dos dies a la setmana. La prova es podrà realitzar al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra els dimarts i dijous enlloc dels divendres, com fins ara.

Aquest títol és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència i està emès per la Generalitat de Catalunya.
La prova avalua tres nivells: el bàsic, el mitjà i l’avançat, del qual ja s’ha finalitzat la implementació total. Les persones que vulguin realitzar l’examen del nivell avançat han de disposar prèviament del nivell mitjà. El nivell avançat, pel seu caràcter especialitzat, comporta acreditar un nivell avançat en un mínim de les següents competències triades: C4 (tractament de la informació escrita), C5 (de tractament de la informació gràfica), C6 (del tractament de la informació numèrica), C7,(tractament de les dades) i C8 (presentació de continguts).
Per inscriure’s a la prova, cal fer-ho a través del web http://www20.gencat.cat/portal/site/actic on hi trobareu proves de mostra així com un formulari per sol•licitar la inscripció.
Els exàmens tenen una durada màxima de dues hores i mitja en funció del nivell escollit.