Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Últims dies per fer el pagament voluntari de l'Impost Sobre Béns Immobles

El termini voluntari clou el proper 2 d'abril


Últims dies per fer el pagament voluntari de l'Impost Sobre Béns Immobles

 El proper dilluns 2 d'abril finalitza el termini voluntari per fer el pagament del rebut de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI). A partir d’aquest dia els rebuts pendents quedaran gravats amb un recàrrec del 5% si es fan efectius abans de la notificació de la providència de constrenyiment i del 10% a partir d’aquesta notificació. El pagament d'aquest impost es pot fer a qualsevol entitat bancària del municipi o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Una vegada més, es recomana domiciliar els pagaments per tal d'evitar qualsevol tipus de problema. Tot i que l'Ajuntament, a l'inici de cada període envia un avís de pagament, no rebre'l no eximeix de fer el pagament d'aquesta obligació tributària. També les entitats bancàries col·laboradores compten amb la informació relacionada amb aquest període de recaptació.
Si voleu gestionar la vostra domiciliació per a futurs pagaments, podeu fer-ho de manera presencial o també per via telemàtica. Trobareu la informació corresponent a aquests tràmits en els següents enllaços.