Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Un taller mostrarà els secrets de com fer un hort urbà

L'activitat es desenvoluparà al mes de maig als dos centres cívics de Sant Quirze


Un taller mostrarà els secrets de com fer un hort urbà

 Els dos centres cívics de Sant Quirze oferiran al mes de maig dos tallers per aprendre a fer un hort a casa. Cultivar aliments en recipients o en espais més o menys limitats és una activitat plaent i útil, plena de descobriments i aprenenentatge, que a més ens pot proporcionar aliments d'alta qualitat dels quals hem pogut controlar tot el procés de producció, des del sembrat fins al consum.

El gust d'un tomàquet o d'un enciam acabat de collir són extraordinaris i és un fet que es valora de manera especial si seguim tot el procés per aconseguir que creixin al balcó o jardí de casa. De fet, per muntar un hort urbà només cal una terrassa, un balcó o un pati assolellat i amb una aixeta d'aigua.
El taller constarà de quatres sessions de dues hores i mitja i té com a objectiu iniciar les persones participants en l'activitat de l'horticultura ecològica urbana, una experiència de gran valor que contribueix a millorar l'entorn ambiental i humà.
El curs estarà conduït per German Martínez i es farà els dies 10,17,24 i 31 de maig de 18 a 20.30 hores al Centre Cívic Can Feliu i els dies 9,16, 23 i 30 de maig al Centre Cívic Torre Julià (Les Fonts).
Les inscripcions es poden formalitzar fins al proper 17 d'abril a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. El preu per participar-hi és de 36 euros.