Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Finalitza amb èxit el curs de control i gestió de costos a l'empresa

La dotzena d'alumnes que han seguit la formació van rebre els diplomes conforme han superat el curs, en un acte al CDE Masia Can Barra


Finalitza amb èxit el curs de control i gestió de costos a l'empresa

Als alumnes del curs de control i gestió de costos a l'empresa, organitzat conjuntament entre l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el Consell Intersectorial d'Empresaris (CIESC), se'ls va fer lliurament dels diplomes que acrediten que han superat amb èxit les 60 hores lectives, dimarts passat, a la Masia Can Barra. A l'acte va assistir-hi el regidor d'Ocupació, David Sánchez acompanyat pel Secretari General del CIESC, Lluís Polo i la seva directora, Rosa Pons.

Aquesta formació tenia com a principal objectiu donar les eines i els conceptes principals per poder controlar els costos de les empreses .El programa ha posat a l'abast dels participants conceptes com ara els costos dels factors de producció i la seva la classificació o els diferents tipus de producció i quins sistemes es poden aplicar per calcular el seu cost. El temari també ha inclòs un mòdul sobre el compte de resultats, un sobre l'anàlisi de les desviacions i finalment, un sobre presa de decisions.

Aquest curs era una formació subvencionada pel Consorci per la Formació Contínua de Catalunya