Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze acull la jornada GO EXPORT! de l'Agència Catalana per la Competitivitat (ACC10)

Una dotzena d'empreses assisteixen a les instal.lacions del Barcelona Moda Centre (BMC) a la sessió d'iniciació a l'exportació organitzada conjuntament per ACC10 i els Ajuntaments de Sant Quirze del Vallès i Montcada i Reixach


Sant Quirze acull la jornada GO EXPORT! de l'Agència Catalana per la Competitivitat (ACC10)

Sant Quirze del Vallès ha estat un dels municipis escollits per  organitzar una de les 200 sessions que ACC10 està duent a terme per tot el territori català amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar a les empreses que estiguin plantejant ampliar la seva àrea de negoci a mercats internacionals, per tal que puguin detectar el seu potencial real.

Una dotzena d'empreses van assistir a les instal.lacions del Barcelona Moda Centre, durant tot el matí de dimecres, van poder conèixer i aplicar amb casos pràctics conceptes tan importants a l'hora de fer el pas cap a l'exterior,  com l'estratègia i selecció de mercats, els canals de distribució o les eines de comunicació i promoció.

Els experts d'ACC10 van aprofitar per explicar-los el programa Go Export, recentment presentat pel govern català. Es tracta d'un programa d'assessorament durant un any per ajudar a les empreses a conquerir nous mercats. (adjunta el programa)

A l'obertura de la sessió van assistir el 1 tinent d'Alcalde de l'Àrea d'Economia i Serveis Interns de l'Ajuntament de Sant Quirze, Jordi Vidal i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montcada i Reixach, Juan Carles Paredes, donat que amdós municips van col.laborar en l'organització.