Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

El Servei a l'Ocupació estrena facebook

L'Ajuntament obre un nou canal de comunicació directa amb les persones del municipi que busquin feina amb l'objectiu de promoure l'Ocupació.


El Servei a l'Ocupació estrena facebook

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Quirze ofereix des d'aquesta mateixa setmana un nou canal de comunicació i participació amb les persones del municipi que busquen feina.
Es tracta d'un canal Facebook des d'on el servei publicarà informació actualitzada sobre temes generals relacionats amb la recerca de feina, tallers i cursos de formació que poden ser de l'interès d'aquest col·lectiu.
El servei preveu també, a través del mur de l'aplicació Facebook, resoldre dubtes i consultes de les persones usuàries del servei d'Ocupació d'una manera àgil i senzilla.
L'objectiu d' aquest facebook és dinamitzar a les persones aturades del municipi oferint-los un lloc virtual d'intercanvi d'informació per a la recerca de feina.
Podreu fer-ne ús  únicament les persones inscrites al Servei a l'Ocupació sol.licitant l'amistat a través del següent enllaç: Facebook Servei d'Ocupació.
Si voleu formar-ne part o voleu resoldre algun dubte al respecte, podeu posar-vos en contacte amb:
Servei a l'Ocupació.