Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obertes les inscripcions a la Cursa Memorial David Rovira

Un total de 175 persones ja s'han apuntat per participar-hi


Obertes les inscripcions a la Cursa Memorial David Rovira

 El proper diumenge 6 de maig Sant Quirze acollirà la cinquena edició de la Cursa Memorial David Rovira, una de les cites esportives destacades en el calendari esportiu del municipi. Les inscripcions ja es poden fer de manera telemàtica al web www.corredors.cat i hores d'ara ja hi ha un total de 175 persones inscrites en les diferents categories. Els participants poden escollir entre tres modalitats de cursa, una primera de 10 km, una altra de 5 km i finalment les curses infantils. Com a novetat, les curses de 10 i 5km incorporen dues modalitats d'inscripció, una versió de baix cost que té un preu de 5 euros i una altre amb regal de bossa d'esport commemorativa per 13 euros. Pel que fa a les curses infantils, la organització proposa enguany dos recorreguts, un de 800 metres adreçada als nens i nenes entre 7 i 10 anys i una altra de 2.400 metres per als nascuts entre els anys 1996 i el 2001.

Si us voleu inscriure a la cursa de baix cost, teniu temps fins al dia 2 de maig. Si, en canvi, voleu gaudir de la bossa commemorativa, caldrà que formalitzeu la inscripció abans del 22 d'abril.
Les persones que vulguin participar com a voluntàries per ajudar a la organització de la cursa, poden enviar un correu electrònic a cursa.sqv@gmail.com
Aquest certamen esportiu en record de David Rovira és fruït de la col·laboració entre corredors.cat i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.