Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Bella Quirze Band acollirà la coral alemanya Baraka en el marc d'un intercanvi

Ambdues formacions oferiran un concert conjunt amb la col·laboració de la Societat Coral Il·lustració Artística


La Bella Quirze Band acollirà la coral alemanya Baraka en el marc d'un intercanvi
 Baraka vol dir benedicció en una multitud de llengües i també  alè de vida. Així es presenta Baraka Weltmusik Chor, la coral alemanya que del divendres 6 al dilluns 9 d'abril visitarà Sant Quirze convidada per la Bella Quirze Band fruït d'un intercanvi entre les dues formacions. Baraka és una coral mixta alemanya dirigida per Rainer Dost nascuda l'any 2002 i integrada per 30 cantants. La seva especialitat és la cançó a cappella i el seu repertori compta amb cançons tradicionals de tots els continents interpretades en una gran varietat d'idiomes, com ara el portuguès, el zulú, el gaèlic, l'anglès, l'italià o el japonès.
El nom d'aquesta coral sorgeix arran de la pel·lícula Baraka, dirigida per Ron Frikce, una creació de l'any 1992 que va destacar per ser un treball no narratiu que inclou escenes de la vida i de la natura de tot el món i que es tradueix en el repertori plural i internacional d'aquesta coral.
La delegació arribarà divendres a l'aeroport del Prat on serà rebuda pels amfitrions santquirzencs. A continuació, les dues corals gaudiran d'un picnic i un tour per Barcelona just abans d'instal·lar-se en les famílies acollidores de la Bella Quirze Band. Dissabte, l'activitat central serà una visita amb el cremallera al monestir de Montserrat i després de dinar, els cantants faran un assaig al Casal d'Avis de Sant Quirze. Diumenge, després de fer un segon assaig, la formació oferirà un dinar típic alemany a l'escola El Turonet. A la tarda, l'església de l'Escola Pia de Sabadell acollirà un concert conjunt amb la formació alemanya, la Bella Quirze Band i amb la col·laboració de la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze. La vetllada clourà amb un sopar de comiat i una festa al Casal d'Avis de Sant Quirze. Dilluns al matí finalitzarà la visita d'aquesta coral que es dirigirà a la seva ciutat, Radorfzell, una localitat de 30.000 habitants situada a l'estat de Baden-Wutemberg situada a la riba del llac Constança.