Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Aula d'Extensió Universitària visitarà l'Antiga Fàbrica Damm

La sortida es farà el proper dimecres 11 d'abril


L'Aula d'Extensió Universitària visitarà l'Antiga Fàbrica Damm

 Una estrella des de 1876 és el títol de l'exposició i un dels principals reclams de la visita de l'Antiga Fàbrica de Damm, que es pot visitar els dimecres a la tarda i que serà el destí de la sortida programada per l'Aula d'Extensió Universitària per al proper 11 d'abril. L'edifici, construït l'any 1905 i ubicat en ple Eixample Barcelonès, va ser la fàbrica principal d'aquesta marca fins a l'any 1992, quan es va convertir en l'edifici que acull les oficines de l'empresa.

Els visitants podran veure de prop el sistema de producció antic de la cervesa, els estris i maquinària relacionats així com una exposició sobre la publicitat que ha desenvolupat Damm des del 1976. 
La visita comptarà amb un guia d'excepció, l'historiador Carles Cervantes, gran coneixedor de les cultures cerveseres d'arreu del món. Les persones que vulguin participar-hi poden enviar un correu a aulaextensio@santquirzevalles.cat o trucar al telèfon 937216800 i demanar per Sílvia Font. El lloc de sortida serà a les 15.30 hores de l'estació dels FGC.