Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Informa't per decidir millor , nova campanya per orientar l'alumnat d'ESO i cicles formatius

Les activitats es faran del 13 al 30 d'abril


Informa't per decidir millor , nova campanya per orientar l'alumnat d'ESO i cicles formatius

 Els i les joves del municipi podran gaudir a partir del 13 d'abril de tota una sèrie d'activitats organitzades pel Servei d'Informació Juvenil Canya Jove amb l'objectiu de donar eines i  recursos per escollir el seu itinerari formatiu en el marc dels estudis reglats. Les activitats estan adreçades als joves que actualment realitzen batxillerat o cicles formatius i tenen com a objectiu oferir a aquest col·lectiu una visió general sobre l'oferta educativa i professional existent arreu de Catalunya. La primera de les activitats serà un cinemafórum amb la projecció de La Classe un film de Laurent Cantet que mostra la realitat i les tensions de la societat francesa i occidental a través de la història d'un professor de secundària que treballa en una escola d'un barri multicultural francès. La projecció tindrà lloc divendres 13 d'abril a les 18 hores a l'Espai Canya Jove.

L'alumnat podrà gaudir també de sessions personalitzades d'orientació els dies 17, 19, 24 i 26 d'abril a l'Espai Canya Jove i al mateix Institut Sant Quirze mitjançant el Punt d'Informació que visita aquest equipament setmanalment.
Un altre dels recursos que tindrà disponible l'alumnat de 4rt d'ESO de Sant Quirze per decidir quin itinerari s'adapta millor a les seves necessitats, qualitats i aptituds és l'aula mòbil d'educaweb, que estarà instal·lada a l'IES Sant Quirze els propers 17 i 24 d'abril.
També en el marc d'aquesta campanya es celebrarà una xerrada sobre l'accés a la universitat el proper 27 d'abril a partir de les 18 hores a l'Espai Canya Jove i oberta a tothom.
Al llarg de tota la campanya, les persones interessades podran gaudir de materials informatius diversos, que podran agafar en préstec.
Per a més informació, podeu adreçar-vos a l'Espai Canya Jove.