Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Les plantes aromàtiques i medicinals de la Serra de Galliners centraran una matinal aquest diumenge

La sortida està organitzada per Sant Quirze Vallès Natura i està oberta a tota la població


Les plantes aromàtiques i medicinals de la Serra de Galliners centraran una matinal aquest diumenge

 Els coneixements relacionats amb les propietats de les plantes que creixen a la vora de casa són desconeguts per una gran part de la població, especialment per la més jove. Els boscos de la serra de Galliners contenen una important mostra de plantes que històricament s'han usat generació rera generació per fer cures o per emprar a la cuina per enaltir els gustos dels plats tradicionals de la cuina catalana.

Amb l'objectiu de recuperar aquests coneixements i compartir-los amb tothom que vulgui participar-hi, Sant Quirze del Vallès Natura organitza aquest proper diumenge una sortida matinal per descobrir quins recursos d'aquest tipus ens ofereix la serra de Galliners. 
L'excursió sortirà el diumenge 15 d'abril a les 11.30 hores de la làmina d'aigua del torrent de la Betzuca i tindrà una durada de dues hores i mitja. La inscripció a aquesta activitat és gratuïta per als socis de l'entitat i té un cost de 2 euros per als no socis. Per formalitzar la inscripció podeu enviar un correu electrònic a sqvnatura@gmail.com o bé a www.sqvnatura.org.
La passejada està indicada per a totes les edats i l'entitat aconsella portar roba còmode i beguda.