Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Una vuitantena d’empresaris assisteixen a la presentació dels projectes aprovats en el marc del Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL)

Una vuitantena d’empresaris van assistir ahir a la presentació dels projectes del Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), que va tenir lloc a la Patronal.


Una vuitantena d’empresaris assisteixen a la presentació dels projectes aprovats en el marc del Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL)

 Els projectes se centren principalment en la millora de l'eficiència energètica, la millora d'equipaments esportius, socials  i educatius i les actuacions en matèria de mobilitat sostenible i comporten una inversió de 1.575.415 euros.
Durant aquesta sessió pública es va informar a totes les empreses interessades sobre els procediments de contractació de les obres. L’objectiu és que totes les empreses que ho desitgin puguin ser convidades a la licitació.
La trobada va estar presidida per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, acompanyada pel reigdor del PGI, Jordi Vidal. Els tècnics de l’Ajuntament van explicar cada un dels projectes, amb detalls de les actuacions i un posterior torn obert de preguntes.
Segons que va manifestar el regidor del PGI, “aquesta és una nova oportunitat per a les empreses locals que, a l’igual que amb els FEIL, poden treballar per al municipi, crear ocupació i continuar actives. Des de l’Oficina del PGI atendrem qualsevol dubte que tant a empresaris com a ciutadania els sorgeixin”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa va animar les empreses a participar i presentar els seus projectes “en un moment en què vosaltres sou la clau per superar aquesta difícil situació econòmica. Esperem comptar amb la vostra participació i, a partir d’aquí, triar l’empresa més adequada per executar unes actuacions en benefici de tota la ciutadania”.
Els projectes són els següents:
-Actuacions de millora de l'eficiència energètica en l'enllumenat públic - 440.000 €
-Adequació del gimnàs municipal i ventilacions dels vestidors de la piscina municipal de Can Casablanques - 445.000 €
-Millora de l’eficiència energètica de la biblioteca -  60.000 €
-Millores a l’edifici dels vestidors de la piscina municipal de Les Fonts -100.416
-Reparació del col•lector de Can Pallàs - 100.000 €
-Millores als centres escolars - 140.000 €
-Millores al casal d'avis - 40.000
-Actuacions per la mobilitat sostenible entre el parc de Can Feliu i l'estació de ferrocarrils - 250.000 €
 
Les persones i empreses interessades a rebre més informació, poden fer arribar un correu a  enviant un correu electrònic a empresa@santquirzevalles.cat. També es poden descarregar la fitxa de sol·licitud que es troba en aquesta mateixa notícia i fer-la arribar al Servei d’Empresa de l’Ajuntament.