Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

La presidenta de l'Ateneu del Món, Laura Roger, rep el premi Dona de Sant Quirze 2012

L'acte va tenir lloc al Casal d'Avis


La presidenta de l'Ateneu del Món, Laura Roger, rep el premi Dona de Sant Quirze 2012

La santquirzenca Laura Roger ha estat guardonada amb el Premi Dona 2012. El guardó el lliura l’Ajuntament com a proposta de totes les institucions o entitats locals inscrites en el Registre Municipal d’Entitats; per instància subscrita per cent o més persones residents al municipi i per iniciativa signada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal.

Enguany, Laura Roger ha estat l’escollida. Roger va arribar a Sant Quirze l’any 1984. Des de llavors, no ha parat de treballar pel municipi i per la igualtat de les dones. Ha estat membre de l’AMPA de l’Escola Municipal de Música i presidenta; ha treballat i treballa amb l’ONG Ateneu del Món i ha participat de manera activa en moltes activitats solidàries del poble. Actualment fa un programa a Ràdio Sant Quirze “Som solidaris” i té molts altres projectes en ment.

Ahir, en el marc d’un acte celebrat al Casal d’Avis i presidit per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, i la regidora d’Igualtat, Sílvia Peralta, acompanyades d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament, tant l’alcaldessa com la regidora van felicitar Roger pel guardó, insistint en la importància de la feina que duu a terme al municipi.

La candidatura va ser presentada conjuntament per cinc entitats del poble: Ateneu del Món, Grup Cultural de Dones de Sant Quirze Caterina Albert, Racó de la Dona, Dones per Sant Quirze i Cercle de Cultura. Aquestes, a més, van participar ahir a l’acte de lliurament.

L’acte va finalitzar amb l’actuació de la coral Júbilo, que va deleitar els assistents amb un repertori variat de música gòspel.