Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Jornada sobre el Cafè-Ciutat a Sant Quirze del Vallès

La jornada tindrà lloc a la Masia Can Feliu i hi estan convidats els ajuntaments de Terrassa, Mataró, Calella, Molins de Rei, el Prat de Llobregat i Manresa


Jornada sobre el Cafè-Ciutat a Sant Quirze del Vallès

El proper dilluns 16 d’abril, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès serà amfitrió d’una Jornada d’intercanvi d’experiències del projecte “Cafè-ciutat” amb altres ajuntaments. La jornada tindrà lloc de 9:30 a 13:00 hores a la Masia Can Feliu i hi estan convidats els ajuntaments de Terrassa, Mataró, Calella, Molins de Rei, el Prat de Llobregat i Manresa, els quals també estan portant a terme el projecte “Cafè-ciutat” als respectius municipis. Aquest projecte neix de l’impuls d’Alternativa3, ONG de Terrassa que promou el comerç just, i està subvencionat per la Diputació de Barcelona, que també assistiran a la jornada.

El programa començarà a les 9:30 hores amb una recepció. A les 10:00 hores es durà a terme la benvinguda i la presentació, que anirà a càrrec de Sílvia Peralta, regidora de Serveis Interns, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Carme de Arolas Fonts, responsable de l’Espai de Concertació amb les Organitzacions de la Societat Civil de la Diputació de Barcelona, Maria Fernàndez Suàrez, Coordinadora d’Alternativa3. Just després es donarà pas a una breu presentació per part de cada municipi de l’evolució del projecte i les perspectives que tenen de futur. A les 11:30 hores hi haurà una aturada per prendre cafè de comerç just i, per acabar la jornada, s’iniciarà un espai d’intercanvi d’idees, reflexions i propostes de futur.