Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze acull una jornada solidària sobre el Cafè Ciutat

Els participants es proposen continuar sensibilitzant la població en temes de comerç just


Sant Quirze acull una jornada solidària sobre el Cafè Ciutat

El centre cívic Can Feliu va acollir aquest passat dilluns una jornada sobre les diferents experiències de Cafè Ciutat que s’han desenvolupat a diversos municipis. L’objectiu de la trobada, presidida per la regidora de Cooperació, Sílvia Peralta, ha estat col·laborar de manera conjunta per fer extensiu aquest projecte al territori i implicar altres agents sòcio-econòmics. D’aquesta manera, s’insisteix en la necessitat de continuar sensibilitzant la població en temes de comerç just.

L’acte va comptar amb la intervenció de la responsable de l’Espai de Concertació amb les organitzacions de la societat civil de la Diputació de Barcelona, Carme de Arolas Fonts, i de la coordinadora d’Alternativa3, Maria Fernàndez Suàrez. A més, van intervenir-hi, presentant els seus projectes, representants dels municipis de Terrassa, Manresa, Mataró, El Prat de Llobregat, Molins de Rei i Calella.. 

Cal remarcar que també van participar representants d’altres municipis, com ara Cubelles, molt interessants a participar en el projecte.

Els participants van poder intercanviar idees i experiències i aportar suggeriments a desenvolupar de cara al futur.