Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L'Ajuntament promou els premis “Nit de l’Empresa de Sant Quirze del Vallès”

La Nit de l’Empresa neix amb l’objectiu que es consolidi com un acte de suport, reconeixement i promoció de la cultura emprenedora i empresarial del municip


L'Ajuntament promou els premis “Nit de l’Empresa de Sant Quirze del Vallès”

El Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra promou enguany per primera vegada els premis “Nit de l’Empresa de Sant Quirze del Vallès”. L’objectiu de la creació d’aquests premis és distingir a les persones fisíques o jurídiques amb activitat econòmica a Sant Quirze del Vallès que destaquen per la seva implicació i participació en el creixement i millora del teixit empresarial local, tenint en compte les diferents categories que es proposen per aquesta primera edició. Els premis/reconeixements volen ésser una eina de dinamització socioeconòmica tant per la projecció i publicitat que suposa per les empreses participants i les guanyadores, com per la xarxa de relacions i contactes que es pot produir durant i després de l’acte entre el teixit empresarial i les entitats que participen a diferents nivells.

Els premis “Nit de l’Empresa de Sant Quirze del Vallès” distingeixen quatre categories: premi al millor projecte d’emprenedoria, premi a l’empresa amb més activitat exportadora, premi a l’empresa més innovadora i premi a l’empresa més compromesa amb la responsabilitat social. Aquests guardons pretenen premiar la creació i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local, distingint d’una manera especial a les iniciatives que aportin una major creació i qualitat d’ocupació, que siguin sostenibles i amb responsabilitat social en relació a l’entorn i territori, així com aquelles iniciatives empresarials innovadores.

La Nit de l’Empresa neix amb l’objectiu que es consolidi com un acte de suport, reconeixement i promoció de la cultura emprenedora i empresarial del municipi i al mateix temps fomenti la dinamització socioeconòmica de Sant Quirze.

Aquest acte es durà a terme el proper 30 de maig al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra a partir de les 19:00 hores. En aquesta notícia trobareu les bases dels premis i les sol·licituds per presentar candidatures a les diferents categories. Es poden presentar candidatures fins el dia 10 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.