Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

El Servei a l'Ocupació orienta als alumnes de l'IES Sant Quirze per afrontar el futur laboral

El passat dilluns 16 d’abril, onze alumnes de l’IES Sant Quirze van visitar les instal•lacions del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, amb l’objectiu de conèixer de prop el Servei a l’Ocupació i donar un pas més en la presa de decisions que han de prendre abans de finalitzar l’ESO.


El Servei a l'Ocupació orienta als alumnes de l'IES Sant Quirze per afrontar el futur laboral

Els alumnes que van assistir a la xerrada i a la visita realitzada per les tècniques del Servei, participen en el Coneixement d’Oficis que es realitza al Vapor Llonch, essent aquesta  una acció d’orientació laboral dels nois i noies que, no tenint assegurada la superació amb èxit de l’ESO, hauran de decidir altres camins formatius o laborals.

 Un cop finalitzada la visita, la totalitat dels joves es van interessar per inscriure’s al Servei a l’Ocupació, iniciant així el camí cap a la inserció en el món laboral bàsicament, donat el perfil, en treball de caràcter temporal i estacional.
 
El Servei a l'Ocupació, junt amb el Servei d'Informació Juvenil, Canya Jove, organitzaran sessions específiques d'orienració adreçades a joves durant els propers mesos.