Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze acull aquest cap de setmana la Festa de l'Esport

La ciutadania podrà gaudir d'una jornada de portes obertes del Complex Esportiu Municipal


Sant Quirze acull aquest cap de setmana la Festa de l'Esport

L'Ajuntament de Sant Quirze ha programat per demà 5 i diumenge 6 de juny, juntament amb diversos clubs i entitats esportives, tot un seguit d'actes per celebrar la Festa de l'Esport promoguda per la Diputació de Barcelona. Aquesta cita esportiva es celebra conjuntament en els espais públics i instal·lacions dels municipis de la província de Barcelona.
En el cas de Sant Quirze, la festa començarà el dia 5 amb la final de copes catalanes d'handbol, el Torneig cloenda de l'activitat del Futbol Club Sant Quirze i una jornada de portes obertes al Complex Esportiu Municipal del carrer Priorat. La ciutadania podrà fer servir de franc les instal·lacions esportives.

Sant Quirze sobre rodes

Cada any, coincidint amb la Festa de l’Esport que promou la Diputació de Barcelona, Sant Quirze celebra un passeig sobre rodes i obre les portes del complex esportiu municipal a tota la població. Aquest 2010 es mantenen ambdues activitats i se n’hi incorpora una de nova sobre patins, generant Sant Quirze sobre rodes en 2 caps de setmana diferents.

5 de juny: Jornada de Portes Obertes al Complex Esportiu Municipal de Can Casablanques
6 de juny: Sant Quirze sobre rodes en bicicleta
20 de juny: Sant Quirze sobre rodes en patins
Veure detall horaris dels actes

En bicicleta
El diumenge 6 de juny es celebra un passeig d’uns 10 quilòmetres que recorrerà els barris del municipi fent parades en els llocs més significatius. L’activitat finalitzarà al Parc de les Morisques amb el lliurament de refrescos i d’un obsequi a tots els participants,

Concentració de participants:  10h a la Plaça Anselm Clavé per fer sortida a les 10:30 h. Les inscripcions es poden realitzar enviant un e-mail a info@lamussolenca.org indicant nom, DNI, correu electrònic de contacte i a quin esdeveniment us voleu apuntar (bicicleta o patins), o bé el mateix dia de l’activitat al punt de concentració fins a esgotar el nombre de dorsals.

En patins
El diumenge 20 de juny es celebra un passeig d’uns 10 quilòmetres que recorrerà els carrers del municipi. El passeig finalitzarà al Parc de les Morisques amb el lliurament de refrescos i d’un obsequi a tots els participants, a més de la celebració de proves de velocitat en circuit tancat i d'una exhibició de Free-Style.

Concentració de participants:  9:45 h  a la Rambla Lluís Companys davant del Parc de Les Morisques per fer sortida a les 10. Les inscripcions es poden realitzar enviant un e-mail a info@lamussolenca.org indicant nom, DNI, correu electrònic de contacte i a quin esdeveniment et vols apuntar (bicicleta o patins), o bé el mateix dia de l’activitat al punt de concentració fins esgotar el nombre de dorsals.

Ambdós passeigs són activitats lúdiques i no competitives de caràcter obert, on es recomana portar proteccions i casc per seguretat.

Més informació a www.guizeb.com/santquirzesobrerodes