Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

COMU i l'habitatge públic

La trajectòria de COMU a Sant Quirze del Vallès


COMU i l'habitatge públic

Viure a Sant Quirze, en un entorn verd, tranquil i cuidat és un luxe. Però sovint, l’alt preu dels habitatges fa difícil als joves santquirzencs i santquirzenques poder-se quedar al seu municipi. És per això que, ja des de l’any 2001 l’Ajuntament de Sant Quirze va crear l’empresa municipal d’habitatge COMU.

Ubicada actualment a l’av. de Pau Casals, COMU ha creat diverses promocions socials per a la gent del poble. Aquests són els casos del Mas Duran I i II, davant del Parc de les Morisques. D’una banda, 43 habitatges lliurats el juny de 2004. La segona promoció, de 48 pisos, es va lliurar l’octubre de 2005.

 

COMU també ha treballat una promoció de 18 habitatges de venda i 7 de lloguer a Can Tuset. L’agost de 2009 va lliurar 17 pisos de venda i 7 de lloguer a Les Fonts.

Actualment treballa en la promoció de Mas Duran III, que comptarà amb 43 habitatges i 60 aparcaments. A més, disposa de quatre habitatges de venda a Les Fonts: dues habitacions, aparcament, traster, dos d’ells amb terrassa i uns preus per sota de la mtijana de mercat.

Per optar a la propietat d’aquests pisos cal contactar amb COMU, que no només gestiona la construcció d’aquests habitatges sinó que també funciona com a punt d’informació de l’Agència d’Habitatge d eBarcelona, tramitant prestacons, contractes de lloguer, ajuts i supervisions de cèl·lules d’habitabilitat, entre d’altres.

Ara, COMU amplia el seu objecte social, treballant iniciatives que fomentin la vida al municipi i continuïn assegurant fer de Sant Quirze un municipi viu.