Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Barcelona Moda Centre ofereix espais de coworking a empreses i persones emprenedores de Sant Quirze

L'Ajuntament de Sant Quirze, a través dels Serveis a l'Empresa i Emprenedoria ha arribat a un acord amb la direcció del Barcelona Moda Centre (BMC) per oferir espais de coworking a empreses i persones emprenedores del municipi, a preus competitius.


El Barcelona Moda Centre ofereix espais de coworking a empreses i persones emprenedores de Sant Quirze

El BMC coworking està pensat per professionals independents, autònoms, persones emprenedores i microempreses que comparteixin la mateixa manera d'entendre la feina i necessitin unes instal.lacions i serveis flexibles pel desenvolupament de la seva activitat, sense grans inversions.

Es tracta d'un espai comú per trobar-se amb professionals de qualsevol sector que apostin pels avantatges que el ofereix el coworking amb totes les prestacions, optimitzant temps i despeses. El coworking permet crear una comunitat dinàmica, creativa i eficient generadora de sinèrgies que contribueixen a assolir els objectius individuals.

El serveis que ofereix el BMC són els següents:

- Accés 24 hores durant els 7 dies de la setmana

- Aire condicionat/calefacció

-Mobiliari bàsic d'oficina

-Impressora/fax

-Wifi

- Servei de neteja (una vegada a la setmana)

- Recepció

- Parking gratuït

- Taxi des dels Ferrocarrils Catalans

- Sala de reunions (gratuïta per hores segons disponibilitat)

- Cafeteria, restaurant

- Gym

Tarifa: 180 Euros+Iva mensuals

Estada mínima: (6-12 mesos)

El Servei a l'Empresa, per a totes aquelles persones interessades, ha organitzat una visita a les instal.lacions del BMC, pel proper 8 de maig a les 10h. Podreu comprovar insitu les prestacions d'aquest servei. Per assistir a la visita cal enviar un correu electrònic a empresa@santquirzevalles.cat, indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.