Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El mercat comarcal Mercavallès es promocionarà entre els comerciants de la comarca coincidint amb el seu 40è aniversari

El director general de comerç va visitar ahir l’equipament per conèixer de prop les actuacions de promoció i divulgació


El mercat comarcal Mercavallès es promocionarà entre els comerciants de la comarca coincidint amb el seu 40è aniversari

Coincidint amb la celebració del seu 40è aniversari aquest 2012, el mercat comarcal de fruites i verdures Mercavallès està ultimant diferents accions de promoció i divulgació de l’equipament. L’objectiu és consolidar el mercat com a segon mercat majorista de Catalunya i per això es portaran a terme accions de divulgació entre els comerciants de la comarca en un moment clau per l’expansió de l’equipament. En la seva visita ahir a Mercavallès, el Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Recasens, va mostrar la predisposició del Departament  de Comerç de col·laborar amb l’Associació de Majoristes en aquestes actuacions.

Recasens va visitar les instal·lacions del mercat comarcal acompanyat del president de l’Associació de Majoristes, Vicenç Ramia, la presidenta del Consell Comarcal, Pepita Pedraza, l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès i consellera comarcal de Comerç, Montserrat Mundi, la regidora de comerç de Sant Quirze, Míriam Casaramona, el sub-director de Comerç, Diego Callejón i el Gerent del Consorci de Comerç Artesania i Moda, Miquel Rodríguez.. Durant la visita les diferents institucions van compartir els projectes del mercat i van poder visitar la zona de vendes de la llotja del que és el segon mercat majorista de Catalunya.

Durant la reunió mantinguda a les instal·lacions de Mercavallès es van abordar els projectes de promoció i divulgació del mercat que es desenvoluparan durant aquest any. També es va abordar el futur de la instal·lació, que actualment compta amb un volum de negoci anual de l’entorn dels 66 milions d’euros.

El Mercat Comarcal de Fruites i Verdures té com a activitat la venda al major de fruita i verdura i productes alimentaris en general. Va ser creat al 1972 pels ajuntaments de Sabadell i Terrassa i és gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.  El mercat compta actualment amb 60 parades i és el segon mercat majorista de Catalunya.