Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Millores a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Les diverses mesures adoptades milloren el servei i s’adapten a les necessitats de la ciutadania


Millores a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de  Sant Quirze del Vallès

L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha estat objecte de diverses mesures que milloren el servei i s’adapten a les necessitats de la ciutadania. Entre les més rellevants destaca el canvi d’horari a partir del proper mes de maig. Aquest serà el següent:

- De dilluns a dijous, de 8.30 a 20h
- Divendres, de 8.30 a 15h
- 1r dissabte de mes laborable, de 9 a 14h


A les Fonts, el centre OAC ubicat a Torre Julià amplia l’horari d’atenció i, a més del divendres al matí es podran realitzar tràmits els dimecres a la tarda. Per tant, l’horari serà el següent:

- Dimecres, de 17 a 20h
- Divendres de 9 a 14h


D’aquesta manera, es milloraran les atencions tant a l’OAC del nucli urbà com a Torre Julià. De fet, l’horari es reforça amb una atenció a la carta, treballant el desenvolupament de la nova relació administració-ciutadania, mitjançant les tramitacions telemàtiques de registre electrònic, la carpeta ciutadana, el tauler d’edictes electrònic i les notificacions també electròniques. A més, es disposarà de sol·licituds de cita prèvia amb l’OAC, dins del nou horari establert i especialment els divendres al matí, la qual cosa permetrà no fer cues.

Cal remarcar també com a millora del servei la incorporació de dues terminals de tramitació electrònica ubicades a l’entrada de l’OAC de l’Ajuntament i a l’OAC de Torre Julià.