Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Festa Cubana escalfa motors amb un concurs de cartells

Les obres es poden presentar fins al proper 30 de maig a l'Espai Canya Jove


La Festa Cubana escalfa motors amb un concurs de cartells

 La Festa Cubana, un dels esdeveniments solidaris amb més tradició dins del calendari d'actes relacionats amb la cooperació santquirzenca, convoca enguany el primer concurs de cartells. En la seva 16 edició, aquesta celebració promoguda per la oenagé local Ateneu del Món, proposa a tots els i les joves de Sant Quirze o a tothom que tingui una vinculació amb el municipi a participar amb la seva creativitat per anunciar-la. Podran participar-hi tots els i les joves entre 14 i 25 anys.

La festa tindrà lloc el proper 7 de juliol de 2012 a les 12 hores. El text que hauran d'incloure tots els treballs és: 16 Festa Cubana; Masia Can Feliu-Exteriors 07/07/2012, 21 h.
Els treballs es podran presentar en paper, en format DINA4, DINA5 I DINA3. Al dors de l'obra es consignarà un títol i en sobre tancat el nom de l'obra, de l'autor/a i les seves dades de contacte (adreça, telèfon i correu electrònic).
Els treballs es podran lliurar a l'Espai Canya Jove fins al proper 30 de maig i el veredicte es farà públic tan al web de l'Ateneu del Món (www.ateneudelmon.org) i al web municipal www.santquirzevalles.cat i a al web www.canyajove.cat.
Es farà un premi en efectiu de 100 euros i dos tiquets pel sopar del la Festa Cubana. Si la persona guanyadora és menor d'edat, caldrà que vagi acompanyada de la persona que ha autoritzat la seva participació al concurs. El lliurament del premi es farà efectiu el mateix dia de la Festa Cubana. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 937227444 i a www.canyajove.cat i www.ateneudelmon.org