Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Comença el període voluntari del pagament de la taxa de guals

Els rebuts no domiciliats es podran pagar des de l'1 de maig fins al 2 de juliol


Comença el període voluntari del pagament de la taxa de guals

 El proper dimarts 1 de maig s'inicia el període voluntari per al pagament de la taxa de guals. El pagament d'aquesta taxa es pot fer de manera telemàtica mitjançant aquest enllaç: Pagament de tributs,*o bé de manera presencial en qualsevol entitat bancària del municipi i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Pel que fa als rebuts domiciliats, el pagament es farà el dia 1 de juny de 2012.

Novament es recomana domiliciar els pagaments per tal d'evitar qualsevol tipus d'anomalia. Tot i que l'Ajuntament envia a l'inici de cada període un avís de pagament, no rebre'l no eximeix de no pagar aquesta obligació tributària. A les diferents entitats bancàries del municipi compten amb informació relacionada amb aquest període de recaptació.

Si voleu gestionar la vostra domiciliació per a futurs pagaments, podeu fer-ho de manera presencial o també per via telemàtica. Trobareu informació corresponent a aquests tràmits en els següents enllaços:

>Tràmit presencial

>Tràmit telemàtic

*En cas que el tràmit es realitzi de manera telemàtica, es podrà recollir el distintiu de forma presencial a les oficines centrals de l'Ajuntament.