Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

L'oenagé local Sant Quirze pels Infants celebra avui el seu sopar benèfic

Més d'una cinquantena de nens i nenes peruans reben formació i menjar gràcies a l'entitat solidària


L'oenagé local Sant Quirze pels Infants celebra avui el seu sopar benèfic

  El barri del Trapecio de la ciutat peruana de Chimbote és el nucli del projecte de cooperació que des de fa 7 anys realitza l'oenagé local Sant Quirze pels Infants, entitat que avui celebra el seu sopar benèfic.

El jove Ivan Aguilar és un dels exemples vius de la tasca que aquesta entitat està realitzant amb 55 nens d'entre 6 i 16 anys. Usuari d'aquest servei que pretén donar educació i manutenció als nens i nenes d'aquesta zona on encara hi ha molta explotació infantil, l'Ivan ha aconseguit fer tota l'educació primària i secundària a l'escola-menjador. La culminació del projecte passa ara per contribuir a la formació dels alumnes que tenen un bon nivell, fet que ha permès a l'Ivan cursar l'enginyeria superior mitjançant una beca alhora que l'han convertit en un noi que participa activament en el projecte ajudant als companys més petits.
Altres projectes que han anat sorgint per completar el servei inicial són les beques de pràctiques d'estudiants de mediciona i psicologia que atenen els nens i nenes de l'escola i els garanteixen el benestar físic i mental.
Prop de noranta persones assistiran aquesta nit a aquesta celebració que té com a objectiu seguir recaptant fons per continuar amb aquest projecte solidari. 
Per a més informació i aportacions, podeu consultar el web www.apadrinaunavida.org.
El sopar tindrà lloc al restaurant Can Ferran a partir de les 21 hores. Els assistents podran gaudir, entre d'altres, d'una exposició de fotografies de seguiment del projecte solidari.