Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze gaudirà aquest cap de setmana de la Festa Africana

El parc de les Morisques serà diumenge 6 de maig el centre neuràlgic de la celebració


Sant Quirze gaudirà aquest cap de setmana de la Festa Africana

 La música, els costums i l'energia del continent africà aterraran aquest cap de setmana a Sant Quirze amb motiu de la Festa Africana, un esdeveniment que enguany celebra la seva segona edició i que està organitzada per la oenagé local Acció Solidària Vallès amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze.

La jornada de diumenge 6 de maig començarà a partir de les 10 de matí amb diferents activitats distribuïdes pel parc de les Morisques. Els infants podran gaudir de tallers al llarg de tot el matí a la haima africana i per tot el recinte hi haurà distribuïdes paradetes d'informació i venda d'artesania africana de diverses ong locals i del continent protagonista. Paral·lelament, el públic assistent  podrà gaudir d'una exposició fotogràfica amb diferents imatges d'Àfrica.
Concert
De les onze a dos quarts de dotze del matí la música serà la protagonista. L'amfiteatre del parc acollirà un concert del Combo de l'Escola Municipal de Música i a continuació, Tribal fusió oferirà un espectacle que fusiona danses tribals i orientals. Finalment, a dos quarts d'una el grup Gorée mostrarà el seu repertori de percussió i danses africanes.
Dinar senegalès
La gastronomia africana no faltarà en aquesta festa temàtica, ja que els assistents podran gaudir d'un dinar amb arròs típic del Senegal. El preu per gaudir-ne és de 10€ (persones adultes) i 5€ (infants menors de 12 anys). Qui vulgui gaudir del dinar podrà adquirir els tiquets a la parada d'Acció Solidària Vallès al llarg del mateix diumenge 6 de maig o bé de manera anticipada als comerços: Supermercat Hipocampo (Av. Camp-Sant Quirze Parc), Peixateria Maria José (Plaça del Dr. Relat)
També es pot fer reserva de tiquets al telèfon 616961977. La jornada clourà amb una sobretaula musical amb percussió dels Djembés africans.
 
La festa africana compta amb la col·laboració de: Sant Quirze té Vida, AMPA i Escola Purificació Salas, ONG's locals, Grups musicals Combo i Tribal Fusion, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.