Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Un total de 19 contes opten al Tercer Concurs de Contes Solidaris de l'Ateneu del Món

El veredicte es farà públic el dia 23 de maig en el marc de la Festa del Comerç Just


Un total de 19 contes opten al Tercer Concurs de Contes Solidaris de l'Ateneu del Món
 Un total de 19 contes s'han presentat a la tercera edició dels contes solidaris organitzat per la oenagé local Ateneu del Món. Els treballs es podien presentar fins al passat 30 d'abril a la biblioteca municipal i hi podien participar persones des dels 10 anys en endavant en diferents categories. 
Les obres podien havien de ser inèdites podien emprar tant el català com el castellà i versar sobre la solidaritat i la cooperació.
El jurat estarà format per un membre de l'Ateneu del Món, una persona de la biblioteca municipal, un representant de l'Ajuntament, una professora de literatura i un autor del poble.
El veredicte es farà públic el proper 23 de maig a les webs www.ateneudelmon.org www.bibliotecasantquirze.blogspot.com i a www.santquirzevalles.cat.
Cada categoria comptarà amb un premi que consisteix en un val de 90€ per a la compra de llibres o material escolar o d'escriptori a la papereria DINA4 de Sant Quirze del Vallès. El lliurament dels guardons es farà en el marc de la Festa del Comerç Just i Solidari, que es celebrarà al parc de les Morisques el proper 27 de maig.