Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 900 persones participaran aquest diumenge a la cursa 10 km Memorial David Rovira

La cursa ha tancat les inscripcions de manera anticipada per la gran resposta de participació


Més de 900 persones participaran aquest diumenge a la cursa 10 km Memorial David Rovira

 La Cursa 10 km Memorial David Rovira serà una de les cites esportives destacades d'aquest cap de setmana a Sant Quirze del Vallès. La gran resposta de participació ha fet que les inscripcions es tanquessin de manera anticipada per assolir la xifra de 750 persones adultes i 200 infants, que és el màxim que pot assumir la organització. De fet, aquest certamen esportiu que enguany celebra la seva cinquena edició compta amb un important número de voluntaris que treballen des de fa mesos per fer possible la iniciativa, impulsada per corredors.cat i l'Ajunament de Sant Quirze del Vallès.

Sortida i recorregut
Els corredors i corredores sortiran diumenge 6 de maig a les 9 del matí del Complex Esportiu de Can Casablanques on, des de les 7.30 del matí podran retirar els dorsals. El recorregut estarà totalment senyalitzat i passarà per Can Casablanques, la ronda d'Arraona, el carrer Urgell per enfilar fins l'avinguda de Can Pallàs. A continuació, els participants passaran per Sant Quirze Jardí, on vivia David Rovira.
La cursa seguirà pel parc de Can Feliu, la riera de la Betzuca fins arribar al carrer Llaurador, avinguda Gaudí i Pi i Margall. Una vegada aquí, el recorregut continua per Pau Casals i també passa pels carrers SAbadell, Arraona i Priorat, per iniciar una segona volta i completar els 10 km.
Circuïts reduits i per infants
Hi haurà dos recorreguts més reduïts, un de 800 metresm i un altre de 2400 metres. El primer començarà a Priorat, seguirà per la ronda d'Arraona fins arribar al carrer Vallcorba. L'altre començarà des del mateix punt per dirigir-se als carrers Pallars i Rosselló fins arribar a la ronda d'Arraona. La ronda és planera i farem un circuït d'anada i tornada dos girs de 180 graus. En aquest cas, el recorregut pasarà per Pintor Vila-Puig fins a Rosselló i Pallars.
Sorteig de productes
Com a novetat d'enguany, els patrocinadors faran sortejos de diferents productes de les seves marques. Els sortejos seran virtuals i es podran consultar a la pàgina web de la cursa: www.corredors.cat/cursantquirze