Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Nova activitat per arribar al benestar a través del Coaching: Wellness Coaching

La sessió tindrà lloc el proper dimarts 8 de maig i està adreçada a tothom


Nova activitat per arribar al benestar a través del Coaching: Wellness Coaching

 Segons el National Wellness Institute de la Federació Internacional de Coaching, el "Wellness" o benestar és un procés conscient, auto dirigit, que ens vol fer arribar al nostre màxim potencial. És multidimensional i també és integral, ja que abasta l'estil de vida del benestar mental, espiritual i ambiental.
Aquest és el punt de partida de la sessió de Wellness Coaching que conduirà el proper dimarts 8 de maig a partir de les 18 hores la psicòloga i coach personal Maria José Iosa a la Biblioteca municipal.
Aquest taller, que comtparà amb una segona sessió el dia 15 de maig,  està adreçat principalment a persones que vulguin fer canvis en la seva vida relacionats amb el benestar i la vida saludable per aconseguir afavorir l'adquisició de salut i benestar, aconseguir un balanç entre la vida professional i personal i gestionar l'equilibri emocional. Les persones que hi participin podran també potenciar l'autoestima, l'autocontrol i desenvolupar canvis de conducta basats en els propis valors.

Per participar-hi cal inscripció prèvia al telèfon 937219547.