Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Èxit de participació de la cinquena edició de la Cursa Memorial David Rovira

Més d'una vuitantena de voluntàries i voluntaris van participar per garantir el bon funcionament de l'esdeveniment esportiu


Èxit de participació  de la cinquena edició de la Cursa Memorial David Rovira

 Sant Quirze del Vallès ha acollit aquest diumenge la Cursa Memorial David Rovira una de les dates més significatives de l'agenda esportiva local de l'any. La cita ha tornat a tenir una resposta molt positiva de públic i de participació, amb prop de 800 persones corrent en alguna de les 4 propostes de recorregut. Aquest esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze juntament amb l'entitat Corredors.cat ha comptat novament amb una gran resposta de voluntaris i voluntàries, més d'una vuitantena, que han col·laborat per poder fer realitat els diferents circuïts i controls i per garantir un bon funcionament.

Alhora, el certamen esportiu ha comptat amb la col·laboració de diferents organismes, entitats i empreses locals com ara la Diputació de Barcelona, Inofix, Cobega, Veri, El Periódico, Grupo Edebé, Red Bull, Gimnàs Montserrat Creus, Els Mandukos, Creu Roja, Respirfix, Cis Finques, El Picarol Blau, Bici MTB, Republik Bikes, Fil a l’agulla, Eurorepar, Serveillar, Ecodiet, Vet’s, Fruiteria Paco i el Celler de la Vila.
Resultats
El primer corredor en creuar la meta de la cursa de 10km  va ser Marc Garcia Giménez, que va fer el recorregut en 34:21 minuts, seguit frec a frec per Joan Piqué (34:54) i amb Jose Luis Cabrera com a tercer classificat amb un temps de 36:51.
Pel que fa a la cursa de 2400 metres, Sergi Travé es va imposar amb un temps de 6:25 minuts, seguit de prop per Marc Andreu i Joel Cardero, que van igualar el temps i van fer el recorregut en 6:38 minuts.
En referència a la cursa de 800 metres, Arnau Costa, de l'Onze de Setembre, es va imposar amb un temps de 2:25 minuts, i a continuació Antoni Aguilar, del mateix club i Alejandro Ocedo del JAS van obtenir el segon i tercer lloc respectivament. Pel que fa a la cursa no competitiva de 5 quilòmetres, aquesta va comptar amb prop d'un centenar de pesones participants. Destacar també en aquesta edició la participació de persones amb capacitats especials de la Federació Acells. 
Podeu veure els temps i les classificacions en el següent enllaç: www.corredors.cat/cursasantquirze
Per veure les imatges de la cursa, podeu accedir al següent enllaç del Flickr de l'Ajuntament: Cursa Memorial David Rovira 2012