Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'Espai Canya Jove comença de nou la campanya Estic Bonissim@ tal com sóc

Les activitats se centren en potenciar els hàbits saludables en relació als transtorns alimentaris


L'Espai Canya Jove comença de nou la campanya Estic Bonissim@ tal com sóc

 Un taller de pilates el proper dijous 17 de maig obrirà enguany el programa d'activitats emmarcat en la campanya Estic bonissim@ tal com sóc,  un conjunt d'accions que es repeteixen any rera any des del 2009 per apropar al jovent  local tota la informació sobre els hàbits saludables i les malalties relacionades amb el transtorn del comportament alimentari.

El  film culinari Julia &Julie,  protagonitzat per l'oscaritzada Mery Streep, serà el 18 de maig  la segona de les propostes que integren enguany el programa. Tindrà lloc a l'Espai Canya Jove, a partir de les 18 hores.
Fruita per esmorzar
A banda del Cinemafórum del dia 18 (18h), els dies 23 i 30 de maig es repartirà fruita a l'Institut Sant Quirze i es faran dinàmiques per conèixer de prop com cal alimentar-se de manera sana.
El dia 24, l'activitat principal serà un taller de risoteràpia, que començarà ales 18 hores a l'Espai Canya Jove.
Cuina sense pares
Aprendre a cuinar per un mateix, tenir nocions bàsiques de com coure els aliments i de com combinar-los de manera adequada és el que preten un dels tallers d'aquesta campanya. Es tracta del taller Cuina sense pares que tindrà lloc el proper 31 de maig i per al que cal inscriure's per participar-hi abans del dia 29 de maig. Aquest taller està adreçat a nois i noies a partir de 14 anys, és gratuït i té les places limitades.
Finalment, la tarda jove del primer divendres de juny clourà les activitats amb un benerar saludable a partir de les 17.30 hores a l'espai Canya Jove.
Per a més informació o per formalitzar les inscripcions, podeu trucar al telèfon 937227444 o adreçar-vos directament a l'Espai Canya Jove.