Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Ampliat el termini per presentar candidatures als premis Nit de l'empresa

Les propostes es podran presentar fins al dia 17 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana


Ampliat el termini per presentar candidatures als premis Nit de l'empresa

 El proper 30 de maig Sant Quirze viurà la seva primera Nit de l'empresa, un acte de suport, reconeixement i promoció de la cultura emprenedora i empresarial del municipi. En el marc d'aquesta vetllada es farà el lliurament dels premis Nit de l'empresa, uns guardons que tenen com a objectiu distingir a les persones físiques o jurídiques amb activitat econòmica a Sant Quirze del Vallès que destaquin per la seva implicació i participació al creixement i millora del teixit empresarial local.

Els premis “Nit de l’Empresa de Sant Quirze del Vallès” distingeixen quatre categories: premi al millor projecte d’emprenedoria, premi a l’empresa amb més activitat exportadora, premi a l’empresa més innovadora i premi a l’empresa més compromesa amb la responsabilitat social. 
Aquests guardons pretenen premiar la creació i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local, distingint d’una manera especial a les iniciatives que aportin una major creació i qualitat d’ocupació, que siguin sostenibles i amb responsabilitat social en relació a l’entorn i territori, així com aquelles iniciatives empresarials innovadores.
Tot i que inicialment només es podien presentar candidatures fins al dia 10 de maig, l'Ajuntament ha ampliat el termini fins al dia 17 de maig, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Aquest acte es durà a terme el proper 30 de maig al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra a partir de les 19:00 hores.
Documentació relacionada: