Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L'Ajuntament de Sant Quirze signa un conveni de col.laboració amb el Centre Tecnològic Leitat

L'alcaldessa Montserrat Mundi, i el director executiu del Centre Tecnològic Leitat de Terrassa, Albert Matarrodona, han signat aquest matí un conveni de col.laboració per impulsar i desenvolupar projectes d'investigació en l'àmbit d'empresa, via pública, territori i medi ambient.


L'Ajuntament de Sant Quirze signa un conveni de col.laboració amb el Centre Tecnològic Leitat

L'Ajuntament i Leitat comparteixen objectius, especialment sinèrgies i potencialitats per afavorir  els processos de concertació social i econòmica a través de la cooperació públic-privada. En aquest sentit, Leitat  es compromet a a oferir un servei d'assessorament  a emprenedors i empreses del municipi en projectes o activitats amb un component d'innovació, així com a realitzar  sessions informatives i/o formatives de temes d'actualitat i d'interès per les àrees objecte del conveni, entre d'altres.

L'alcaldessa Montserrat Mundi ha destacat la importància que té per Sant Quirze  comptar amb partners com Leitat, els quals aposten fermament per fomentar la gestió de projectes I+D com a procés de creixement sostenible en la competitivitat de les empreses. En aquest sentit la tinent d'alcalde d'Economia, Indústria, Comerç i Promoció de la Ciutat, Àngels Ponsa ha explicat que des del Servei a l'Empresa s'ha treballat fort per aconseguir aliances estratègiques amb els diferents agents socials del territori i en aquest cas també amb el Centre Tecnològic Leitat, en benefici del teixit productiu i consegüentment del benestar general del municipi.