Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Sis joves de la borsa de treball de Sant Quirze treballaran aquest estiu a l’Alcalmpo

Els nois i noies actualment fan un curs de formació en les tres principals àrees d’ocupació en un hipermercat


Sis joves de  la borsa de treball de Sant Quirze treballaran aquest estiu a l’Alcalmpo

 Tenir menys de 30 anys, estar inscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya i no disposar de cap títol de formació professional o titulació universitària eren els requisits bàsics per entrar a la selecció d'un curs d'empleat d'hipermecat que, una vegada superat, permet als joves participants treballar durant l'estiu a l'hipermercat Alcampo. 

Els aspirants van haver de passar una prova psicotècnica i una entrevista a l’empresa. Finalment es van seleccionar un total de 10 persones, el 60% de les quals provenien de la borsa del Servei a l'Ocupació de Sant Quirze del Vallès. Aquestes oportunitats sorgeixen de la comunicació constant que tant el Servei a l’Ocupació com el Servei a l’Empresa mantenen amb el teixit productiu del municipi a favor de l’ocupabilitat i la competitivitat.
Els joves actualment realitzen un curs que els capacita per treballar en les tres principals àrees d'ocupació d'un hipermercat: caixes, alimentació i no alimentació. Entre d'altres continguts, el curs inclou diferents àrees com ara coneixement de l'empresa i acollida al client, l'organització del punt de venda, els resultats econòmics o el coneixement dels productes d'alimentació. Una vegada finalitzada la formació teòrica, els participants faran pràctiques presencials durant 36 hores a l'empresa abans d'iniciar la seva relació contractual.