Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La biblioteca municipal comença la temporada del Pati de Contes

La programació inclou quatre sessions al llarg de l'estiu


La biblioteca municipal comença la temporada del Pati de Contes

 L'espectacle Spamocions de Rosa Fité va ser ahir al vespre l'encarregat d'inaugurar la nova temporada del pati de contes de la biblioteca municipal, una oportunitat per gaudir de produccions teatrals de petit format en l'agradable espai exterior que ofereix aquest equipament.

Aquest primer muntatge va conduir als assistents a un aiguabarreig de sensacions i els va transportar, tal com explica el seu argument, a un jacuzzi que actua sobre el cos, la ment, l'esperit i el jo.
Programació
La programació del pati de contes d'aquest estiu es completa amb tres espectacles més. El primer d'ells, que tindrà lloc el proper 14 de juny, és un homenatge al poeta Miguel Hernández basat en la correspondència que va mantenir amb la seva muller, Josefina Manresa, al llarg de la seva vida. Anècdotes, cartes, poemes i fragments enllaçats per José Manuel Garzón, protagonista d'aquesta creació.
El popular rondallaire Cesc Serrat serà el responsable de conduir la tercera sessió del pati de contes el dia 12 de juliol. En aquest cas, l'actor oferirà un recull de narracions de diferents països i èpoques delicadament escollides i unides pel fil i personalitat del propi narrador.
Cuenta Tangos
Finalment, la temporada es tancarà al ritme dels tangos de la mà de Laura Masturcelli, qui sota el títol Cuenta Tangos,  ens aproparà al naixement d'aquest estil musical, als seus creadors i a tot el que està relacionat en aquest ball típicament argentí. Aquesta última sessió tindrà lloc el dia 20 de setembre. Totes les sessions es faran a les 22 hores al pati de la biblioteca municipal.