Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès comença un procés participatiu per consensuar el desplegament d'infraestructures de telefonia mòbil

El procés està obert a tota la ciutadania i la primera acció tindrà lloc el dimecres 23 de maig


 L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès comença un procés participatiu per consensuar el desplegament d'infraestructures de telefonia mòbil

  Afavorir les dinàmiques de consens i diàleg en relació al desplegament de la telefonia mòbil (3G) amb tots els actors implicats com són la ciutadania, els operadors i l'Ajuntament  és el principal objectiu del projecte GECODIT que es presenta aquesta propera setmana públicament a Sant Quirze i que és fruït del treball conjunt entre l'administració local, la Generalitat de Catalunya i el Centre de Recerca i Governança del Risc de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Un acte obert a tota la ciutadania per presentar el projecte el proper 23 de maig és la primera de les accions d'aquesta iniciativa que vol comptar amb les aportacions i la participació activa de tots els agents implicats.
Aquesta primera reunió comptarà amb les intervencions d'un tècnic de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, que informarà sobre les instal·lacions de telefonia mòbil i podrà aclarir dubtes. Els presents podran també conèixer el projecte i el marc legal i tècnic de l'actuació, i també podran fer-hi aportacions.
La guia Gecodit conté les orientacions per desenvolupar processos de consens entre els diferents agents implicats en el desplegament d’infraestructures de telefonia mòbil. Aquesta guia es basa en les conclusions de l’informe de recerca “Metodologia per a la generació del consens social en el desplegament de les infraestructures de telefonia mòbil a Catalunya”, desenvolupat pel Centre de Recerca en Governança del Risc de la Universitat Autònoma de Barcelona (FEPSI-Fundació per als Estudis de Prevenció i Seguretat Integral) i l’IN3-Internet Interdisciplinary Institute de la Universitat Oberta de Catalunya.
La primera sessió tindrà lloc al Celler de Can Barra el proper 23 de maig a partir de les 20 hores.