Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze del Vallès, seu de la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de Barcelona

La jornada tindrà lloc aquest proper diumenge 20 de maig al Complex Esportiu Municipal


Sant Quirze del Vallès, seu de la Trobada Final  d'Escoles de Bàsquet de Barcelona

 El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la col•laboració del Sant Quirze Bàsquet Club, organitzaran aquest  diumenge 20 de maig la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de Barcelona, la gran festa del bàsquet pel més petits, a Sant Quirze del Vallès.

Aquesta trobada final  tindrà lloc durant tot el matí, de 9:00 a 14:00 hores, i representarà la cloenda de la temporada dels  jugadors i jugadores més petits, alhora que culmina  les Trobades d'Escoles de Bàsquet de Barcelona.
A part de jugar entre 2 i 3 partits, els nens i nenes participants en aquesta trobada podran gaudir de diferents activitats lúdiques.  Al llarg del tot el matí tindran a la seva disposició inflables, moltes altres activitats, sorpreses i regals.
Com a actuació estel•lar està prevista una exhibició d'streetball i esmaixades dels especialistes Lennon the lawyer i Desmon Jump, una de les poques persones capaç de fer una esmaixada saltant per sobre de Dwight Howard amb només 1,75m d'alçada.
Els participants d'aquesta trobada també tindran l’oportunitat de fer-se amb una samarreta de la Selecció Catalana de bàsquet i més sorpreses que tindran lloc durant tot el matí.
La organització ha obert dos canals per comunicar l'evolució de la trobada i per fomentar la participació. Podreu participar-hi al canal twitter del Sant Quirze Bàsquet Club @sqbclub o bé amb el hashtag #trobadaSQBC.