Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nova Sessió del programa créixer amb tu adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys

Els pares i mares dels infants de 0 a 3 anys tenen avui una cita a l’Escola Bressol Municipal. En referim a una nova sessió del programa Créixer amb tu, una iniciativa d’aquesta escola bressol que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.


Nova Sessió del programa créixer amb tu adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys

En aquesta ocasió, l’activitat es tracta d’una xerrada dirigida per un psicòleg de la Fundació Pere Tarrés sobre la importància del joc pel desenvolupament de les nostres habilitats. Aprendre a jugar influeix de manera decisiva en el desenvolupament de la capacitat cognitiva, així com de la nostra capacitat de relació i comunicació.
Recordem que el programa Créixer amb tu és una actuació de la Secretaria de Polítiques familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya destinada a donar suport a les famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys i que consisteix en la celebració de diferents xerrades i tallers.
Si voleu participar-hi, recordeu que l’activitat comença a la mateixa Escola Bressol Municipal, avui divendres, 11 de juny a partir de les 5 de la tarda.