Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El Consorci de Turisme informa els comerciants sobre els incentius de la Generalitat adreçats al comerç

La sessió informativa va tenir lloc la setmana passada


 El Consorci de Turisme informa els comerciants sobre els incentius de la Generalitat adreçats al comerç

 El Consorci de Turisme del Vallès Occidental ha realitzat aquesta passada setmana una sessió informativa per donar a conèixer la nova línia d’incentius 2012 de la Generalitat de Catalunya adreçats a empreses del sector comerç i serveis. La sessió va comptar amb el suport del Consell Comarcal i hi van participar representants d’àrees de comerç municipals, empreses i persones emprenedores que estan iniciant la posada en marxa del seu negoci.

La sessió va comptar amb la presència de la presidenta del Consorci de Turisme, Olga Olivé, la presidenta de la comissió informativa de Comerç i Consum del Consell Comarcal i l’Alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Monserrat Mundi i Mas, i del responsable de l’Àrea de Promoció del Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Josep Almirall.
 
Tant des de la presidència del Consorci de Turisme com de la Comissió informativa de Comerç del Consell Comarcal, es va encoratjar els participants a fomentar la col•laboració entre el món públic i privat per tal de incentivar i promocionar el comerç a la comarca.
 
Amb aquesta  jornada, s’obre un camí de col•laboració entre aquests organismes per dinamitzar altres activitats d’interès per a les empreses del sector comerç i de serveis de la comarca, com és el cas d’accions de formació adreçades a aquestes empreses, des de l’àmbit comarcal. Aquestes iniciatives permetran sumar esforços i oferir servei a petits municipis de la comarca per a desenvolupar accions adreçades als seus comerciants.